Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2018-10-23
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
324 g
SAB
Qbfb
ISBN
9789147127368
Rekryteringsboken för chefer (häftad)

Rekryteringsboken för chefer

Häftad Svenska, 2018-10-23
339
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Vårt mål är att du som chef ska lyckas med dina rekryteringar! Att det också blir roligare får du på köpet."
Det här är rekryteringsboken för dig som undrar om man kan rekrytera på magkänsla, vilka frågor man ska ställa för att få ut mesta möjliga av anställningsintervjun och hur man tackar nej på ett schysst sätt. Kort sagt, boken för dig som behöver tydliga råd och handfast vägledning när du rekryterar.

Läs mer
Här får du kortfattad teori om exempelvis beslutsfattande och intuition, men även handfasta tips, användbara mallar och exempel från verkligheten. Casen kommer från olika branscher och organisationer som till exempel Handelsbanken, Espresso House och Göteborgs Stad.
Boken är först och främst en handbok, med syfte att förenkla, inte krångla till det. Det ska vara lätt att göra rätt! Den stöttar dig till en träffsäker kompetensbaserad rekryteringsprocess där även den som inte fick jobbet är nöjd med att ha sökt det.
Sagt om boken
"När människor är ditt företags och ditt varumärkes viktigaste resurs blir förmågan att attrahera rätt talang ett allt viktigare konkurrensmedel framåt. Därför är boken ett litet guldkorn i sin enkelhet och systematik, där författarna ger handfast och inspirerande vägledning i rekryteringskonstens alla delar. En bok som för mig både breddade perspektiven och stärkte förmågan och som jag kommer ha mycket glädje av framöver" - Josefin Lundmark, Varumärkesdirektör ICA
"Lättillgänglig och pedagogisk bok för alla med rekryteringsansvar." - Anna Annerberg, Sektionschef Attrahera & Bemanna, Karolinska Universitetssjukhuset

Om författarna
Josefin Malmer är beteendevetare och pedagog med lång erfarenhet av rekrytering, urval och personbedömning. Ann-Christine Stafwerfeldt är civilekonom med en bakgrund som bland annat marknadschef, brand manager inom internationella bolag samt rekryteringskonsult. Tillsammans är de två av grundarna av Home of Recruitment, de driver också Rekryteringspodden, utsedd till en av Sveriges bästa HR-poddar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rekryteringsboken för chefer
  2. +
  3. Uppdrag butikschef : att leda i butik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppdrag butikschef : att leda i butik av Thomas Andersson, Ali Kazemi, Stefan Tengblad, Mikael Wickelgren (häftad).

Köp båda 2 för 732 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »