Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
21
Förlag
Liber
Dimensioner
270 x 200 x 30 mm
Vikt
931 g
SAB
Qbc
ISBN
9789147127986
Den nya affärsredovisningen (häftad)

Den nya affärsredovisningen

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2018-08-09
580
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg. Den vägleder studenten genom hela lärprocessen.

Läs mer
Serien består av en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Böckerna säljs separat. Det pedagogiska upplägget med faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper studenten att greppa redovisningen på djupet. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.
Nyheter i den 21:a upplagan
Utveckling av styr- och regelverk i redovisningsvärlden
Utöver uppdatering på grund av nyheter i ÅRL och ABL har redovisningsåtaganden utökats på en hel del andra områden. Den nya upplagan fördjupar sig i frågeställningar som berör bolagsstyrning och revision. Även lagen om hållbarhetsrapportering behandlas.
Anpassning utifrån ökat behov av ekonomisk analys: fördjupning av nyckeltal och kassaflödesanalys
Avsnittet om nyckeltal och kassaflödesanalyser har utökats med resonemang om finansiella samband, hävstång och kassaflödesanalyser. Nya och flera exempel gör det lättare för studenterna att tillämpa kunskaper inom området.

Om författarna
Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.
Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Stockholms universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå.
Gustav Johed är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den nya affärsredovisningen
 2. +
 3. Den nya ekonomistyrningen, bok med eLabb

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nya ekonomistyrningen, bok med eLabb av Christian Ax, Christer Johansson, Håkan Kullvén (häftad).

Köp båda 2 för 1263 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den nya affärsredovisningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Då boken är från 2018 och ny lagstiftning klubbades...
  Studenten , 28 april 2021

  Då boken är från 2018 och ny lagstiftning klubbades till 2019 finns det några saker som tyvärr inte stämmer med dagens redovisning och beskattning.

 2. Stödbok
  Ingrid Sofia Ek, 22 november 2020

  Jag använde boken som stöd inför föreläsningarna, men den räckte inte fristående utan behövde kompletteras av föreläsningarna. Det fanns dessutom andra sätt att göra uträkningar som föredrogs inför tentan, än uträkningarna i boken.

 3. Bra
  Mel, 27 oktober 2019

  Under min utbildning (ekonomprogrammet) pratades det om en bilaga som skulle finnas med denna bok, denna bilaga skulle man få ha med på tentan och jag var inte säker på om den skulle medfölja i denna bok men det gjorde den som tur!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna