Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (123.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Karin Zingmark
Utgivningsdatum
2018-01-31
Förlag
Liber
ISBN
9789147128044
Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation (ljudbok)

Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-31

Styckköp

293

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Du är säkert utled på alla människor som pratar om den digitala transformationen. Som säger att företaget måste digitalisera sin affär och förändra - nu! Många högljudda röster driver på dessa frågor, men få ger konkreta råd om hur man faktiskt ska göra.

I Maxa snacket delar kommunikationsexperten Karin Zingmark på ett lättillgängligt sätt med sig av sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. Dagens företag måste bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera omvärlden, ta till sig av kundinsikter och lägga energi på dialogen med både medarbetare och kunder.

Boken vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kommunikativt och rustat för framtiden. Den innehåller konkreta råd och praktiska exempel så att du lär dig maxa snacket helt enkelt.

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bl.a. Microsoft, Viasat och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap. Maxa snacket är hennes debutbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Zingmark

  • Maxa modet : förändring genom tillit och kommunikation

    Karin Zingmark

    Hur kan du som ledare kommunicera för att dina medarbetare ska känna sig så trygga på jobbet att de har lust att vara med och driva förändring? I Maxa modet delar kommunikationsexperten Karin Zingmark med sig av sina bästa råd kring att bygga en o...