Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
567
Utgivningsdatum
2020-09-10
Upplaga
6
Förlag
Liber
SAB
Vef
ISBN
9789147128587
Neurologi (inbunden)

Neurologi

(5 röster)
Inbunden Svenska, 2020-09-10
776
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Neurologi är en pedagogisk lärobok med förankring i diagnostisk och terapeutisk tradition i Sverige. I denna sjätte upplaga har texten genomgått en omfattande revision. Boken har fått en helt ny disposition samt ett nytt kapitel om funktionella neurologiska sjukdomar. Även i denna upplaga betonas alltjämt neurologins fundament, dvs. noggrann anamnes, somatisk undersökning och klinisk analys.

Läs mer
Neurologi är skriven av landets ledande områdesspecialister, och ambitionen har varit att göra innehållet tydligare och mer pedagogiskt stringent i syfte att få detta fascinerande ämne att bli ännu mer begripligt och roligt.

Neurologi är främst avsedd för läkare under grundutbildning, och förutsätter baskunskaper i neuroanatomi, fysiologi och allmän sjukdomslära. Boken kan också användas i utbildningen av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, m.fl. Den är också utmärkt som referenslitteratur för läkare och annan vårdpersonal som inte är specialister i ämnet.

Om författarna
Docenterna Dag Nyholm och Joachim Burman är båda neurologer, verksamma vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Neurologi
  2. +
  3. Internmedicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Internmedicin av Ulf Dahlström, Stergios Kechagias, Leif Stenke (inbunden).

Köp båda 2 för 1875 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna