Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
H2000 Praktisk marknadsföring 2
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2018-10-24
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 14 mm
Vikt
717 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147129645
H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande (häftad)

H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande

Häftad Svenska, 2018-10-24
797
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga av seriens böcker varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning. I den andra upplagan av Praktisk marknadsföring 2 har vi uppdaterat exempel och tabeller och ändrat uppgifter som blivit daterade.

Läs mer
Varje dag kommer vi som konsumenter i kontakt med en stor mängd produkter och produkterbjudanden. För den som vill sälja någonting gäller det att hitta sätt att avvika från mängden, att sticka ut.
H2000 Praktisk marknadsföring 2 - kommunicera säljande är fylld med fakta och praktiska råd om hur, var och när butikens marknadsföring bör genomföras för att ge bästa resultat.
Nyckelord är butiksprofilering, affärsidé, planering, intern och extern kommunikation, sälj- och marknadsplanering, omvärldsanalys och marknadsundersökning samt etiska frågeställningar och lagstiftning kopplad till handel.
Till faktaboken kommer även en lärarhandledning.

Om författarna
Författare till boken är Gunilla Eek, Anders Pihlsgård och Susanne Walldenheid. Anders är konsult och lärare i ekonomiska ämnen samt medförfattare till ett stort antal läromedel. Gunilla är gymnasielärare i handel och har lång erfarenhet som egenföretagare i fackhandeln. Susanne är butikskonsult med eget företag inom butikskommunikation och gymnasielärare i handel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande
  2. +
  3. I spelmästarens händer

De som köpt den här boken har ofta också köpt I spelmästarens händer av Tomu, Yumi, Maria Frensborg (inbunden).

Köp båda 2 för 926 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »