Elefanteffekten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (214.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Duberg
Utgivningsdatum
2018-12-10
Förlag
Liber
ISBN
9789147130931

Elefanteffekten Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-10

Styckköp

237

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det här är inte en bok om elefanter. Det är en bok om människor, om vår ändlösa strävan att förstå varandra och att lyckas tillsammans. Elefanteffekten är en bok om relationer och teamledarskap, relevant för alla som vill bli bra på att bygga det som får par, grupper och samhällen att utvecklas i en tid då världen behöver det som mest.

Cecilia Duberg har i uppföljaren till succéboken Lejonagendan fokus på de gemensamma krafterna. Med teoretisk förankring och praktisk erfarenhet delar hon med sig av kunskap som kan optimera arbetsgrupper, höja standarden i ett äktenskap, lyfta landslaget eller göra att rockbandet slår igenom. Boken skapar klarhet i det som händer inom - och mellan - människor och guidar dig genom det största äventyret som finns; att hantera elefanterna i rummet och bygga starka team.

"Elefanteffekten har en specifik, kraftfull och tydlig koppling till nuet. Den har en stor och påtaglig inverkan direkt och gör plats för något nytt. Att skapa en elefanteffekt är att lyssna in den underliggande informationen, göra plats för den och låta den lämna märkbara avtryck där något nytt och framgångsrikt kan gro."

Cecilia Duberg är legitimerad psykolog, specialiserad i hälsopsykologi, ledarskap och mental träning. Hon har arbetat med vetenskapliga metoder ur flera perspektiv: som forskarassistent, terapeut, ledarskapscoach, teamutvecklare och mental tränare. Cecilia debuterade 2017 med överlevnadsboken Lejonagendan om självledarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Duberg