Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2019-08-02
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
212 x 155 x 13 mm
Vikt
331 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147131365
Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld (inbunden)

Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-08-02
357
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Jag tror på att göra. Att som ledare hela tiden, varje dag, visa i handling åt vilket håll du vill att organisationen ska röra sig."
Hélène Barnekow är en av Sveriges mest uppmärksammade företagsledare. I den här boken delar hon med sig av sina erfarenheter av att driva förändring i stora etablerade organisationer.

Läs mer
Hon ger sin bild av vad om krävs för att kunna skapa en rörelse mot en mer anpassningsbar, kommunikativ och innovativ kultur. Att gå från ett tvådimensionellt ledarskap till ett tredimensionellt.
Boken vänder sig till ledare och andra som ser behovet av en mer djupgående förändring internt, som ser att man inte kan fortsätta att "göra som man alltid gjort" utan att det krävs mer än så - det krävs en re:start. Gamla beteenden behöver ifrågasättas, gamla strukturer rivas och normer brytas. Den här boken försöker ge svar på frågan: Vad krävs för att klara av en sådan transformation?

Om författarna
Hélène Barnekow är vd för Microsoft Sverige med många års erfarenhet av ledarskap inom IT, mobil, och telekom, tidigare bl.a. vd Telia Sverige. Hélène har uppmärksammats för sin passion för kunder, teknik, mänskligt beteende och är en övertygad anhängare av att hållbar förändring kommer från ett stabilt och äkta ledarskap.
Nina Pettersson är journalist, skribent och redaktör med mångårig erfarenhet av att hjälpa ledare, entreprenörer, forskare och andra att nå ut med viktiga budskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld
  2. +
  3. Värdebaserat ledarskap : förutsättningar för modernt ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Värdebaserat ledarskap : förutsättningar för mo... av Rudi Kirkhaug (häftad).

Köp båda 2 för 723 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »