Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Próxima estación
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2021-03-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Fk
ISBN
9789147139958
Próxima estación 2 allt-i-ett-bok (häftad)

Próxima estación 2 allt-i-ett-bok

Häftad Svenska, 2021-03-10
483
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Próxima estación är ett läromedel som vill ge eleverna både bredd och djup i kunskaperna i spanska och om den spansktalande världen. Kommunikationen är genomgående på spanska, i enlighet med styrdokumenten, och målet är att det ska bli så naturligt som möjligt för eleverna att både ta emot och ge information på målspråket.

Läs mer
Läromedlets upplägg
Varje steg inleds med ett introduktionskapitel, följt av åtta ytterligare kapitel. Kapitlen har tydliga mål, och består av texter med läsförståelseövningar, grammatikavsnitt med specifika övningar samt blandade övningar för att träna, förstärka och fördjupa elevens kunskaper. Som avslutning på varje kapitel finns tips till goda studiestrategier, ett utvärderingsmoment och en kreativ skrivövning som syftar till att kunna följa elevens språkliga utveckling.

Särskilt steg 1 och 2 bjuder på extra avsnitt om fonetik och kommunikation, medan steg 3 och 4 erbjuder extra texter för att inspirera eleverna och fördjupa deras kunskap om den spansktalande kulturen.

Komponenter
- Allt-i-ett-bok
- Digital lärarlicens
- Digital elevlicens
- Digitalt övningsmaterial med inspelningar av bokens texter samt övningar på glosor och grammatik

Digital (elevlicens) är för dig som vill undervisa med digitala läromedel. Här finns allt som eleverna behöver samlat på ett och samma ställe - texter, ljud, interaktiva övningar med facit, extra övningar för att öva och förstärka grunden, grammatikvideos och inspirerande realia-filmer med specifika övningar. Elevlicensen är kopplad till lärarlicensen så att du som lärare kan följa dina elevers språkutveckling och progression.

Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för att planera och genomföra undervisningen, oavsett om eleverna har digitalt eller tryckt grundmaterial. Här finns bland annat prov, bedömningsmaterial, facit, hörmanus, pedagogiska tips om hur du kan arbeta med varje kapitel och mycket mer.

Du som vill arbeta med den tryckta allt-i-ett-boken kan även komplettera med Digitalt övningsmaterial. Här kan eleverna lyssna på bokens texter, träna på glosor och göra extra grammatikövningar.

Om författarna
Sara Gröndahl är författare och gymnasielärare med många års erfarenhet av undervisning i spanska och engelska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Próxima estación 2 allt-i-ett-bok
  2. +
  3. Próxima estación 3 allt-i-ett-bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Próxima estación 3 allt-i-ett-bok av Sara Gröndahl, David Fernández García, Ingvild Liven, Gro Eli Lund Moss, Espen Rosén (häftad).

Köp båda 2 för 966 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Gröndahl