Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Offentlig rätt
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2021-10-21
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
27 x 212 x 144 mm
Vikt
430 g
SAB
Occ,Odc
ISBN
9789147140091
Övningsbok Offentlig rätt (häftad)

Övningsbok Offentlig rätt

Häftad,  Svenska, 2021-10-21
399
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med fler än 900 frågor - inklusive svar och lösningar - är den här övningsboken ett heltäckande komplement till läroboken Offentlig rätt, av Stefan Zetterström och Anna-Sara Lind. Boken är både till för studenten och läraren. Ytterligare inlärningsstöd ges genom ett antal övningstentor.

Till sin struktur bygger frågedelen på samma avsnittsindelning som huvudboken. Kortsvarsfrågorna syftar främst till att studenten ska lära sig olika begrepp, deras innebörd och betydelse. De problemorienterade frågorna är i huvudsak utformade som hypotetiska fall, vilka resulterar i olika rättsliga konflikter som studenten ställs inför. Svaren till frågorna baseras på huvudboken Offentlig rätt och aktuell författningstext - det krävs inga andra kunskapskällor.

Om författarna:
Stefan Zetterström är jur.kand. och verksam som universitetsadjunkt vid juridiska institutionen, Uppsala universitet. Han har skrivit flera läroböcker.
Anna-Sara Lind är professor i offentlig rätt vid juridiska institutionen, Uppsala universitet. Hon har medverkat i flera läroböcker inom området för offentlig rätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övningsbok Offentlig rätt
  2. +
  3. Juridiken och dess arbetssätt : en introduktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Juridiken och dess arbetssätt : en introduktion av Stefan Zetterström (häftad).

Köp båda 2 för 674 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna