På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Människokroppen
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-09-23
Upplaga
3
Förlag
Liber
Översättare
Inger Bolinder-Palmér, Kristina Olsson
Dimensioner
16 x 289 x 208 mm
Vikt
665 g
SAB
Vb
ISBN
9789147142941
Arbetsbok till Människokroppen (häftad)

Arbetsbok till Människokroppen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-09-23
399
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Arbetsbok till Människokroppen Kan levereras innan julafton
Arbetsbok till Människokroppen är ett komplement till läroboken Människokroppen, ett praktiskt hjälpmedel som underlättar inlärningen av fysiologi och anatomi för studenter vid högskolor och universitet.

Relaterat material: Läroboken Människokroppen

Om författarna
Jan G. Bjålie är professor vid Avdeling for molekylærmedisin, Institutt for medisinske basalfag, Universitetet i Oslo. Egil Haug är professor emeriuts vid Hormonlaboratoriet, Oslo universitetssykehus, Aker HF. Olav Sand är professor emerius vid Seksjon for fysiologi og cellebiologi, Institutt for biovitenskap, Universitetet i Oslo. Øysten V. Sjaastad är professor emeritus vid Fakultet for veterinæmedisin og biovitenskap, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Kari C. Toverud är certifierad medicinsk illustratör (CMI), Master of Science i medicinsk illustration.
Illustratör: Kari C. Toverud
Översättare till tredje upplagan är Inger Bolinder-Palmér och Kristina Olsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arbetsbok till Människokroppen
 2. +
 3. Människokroppen : fysiologi och anatomi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Människokroppen : fysiologi och anatomi av Egil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad (inbunden).

Köp båda 2 för 1744 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arbetsbok till Människokroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Arbetsbok till människokroppen
  C.Solefors, 25 november 2021

  En bra arbetsbok till människokroppen 2021. Arbetsboken knyter samman kapitlena med relevanta frågor. Helt enkelt ett bra komplement till sitt lärande och förståelse för människokroppen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Människokroppen : fysiologi och anatomi

  Egil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad

  Människokroppen ger grundkunskaper om fysiologiska principer, kroppens uppbyggnad och organens funktioner. I serien finns en faktabok och en arbetsbok, som köps var för sig. Den tredje upplagan av Människokroppen har genomgående uppdaterats enligt...

 • Människans fysiologi

  Olav Sand, Øysten V Sjaastad, Egil Haug

  Detta är en omfattande och engagerande lärobok i fysiologi. Boken riktar sig främst till medicinstuderande men passar även för andra grupper av hälso- och sjukvårdsstuderande. Boken är rikt illustrerad och innehåller en mängd kliniska exempel. Om ...