Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2021-10-27
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
O
ISBN
9789147143528
Digitalisering (häftad)

Digitalisering

Häftad Svenska, 2021-10-27
261
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Digitalisering är ett begrepp som står högt upp på agendan i många sammanhang. Att digitalisering är av fundamental betydelse för våra samhällen är de flesta överens om, men sällan diskuteras vad begreppet faktiskt kan betyda.

Detta vill författarna Mathias Cöster och Alf Westelius reda ut i den här boken, som nu är inne på sin andra upplaga.

De gör det genom att diskutera såväl digitaliseringens framväxt som olika aktuella och möjliga framtida konsekvenser av den.

Sagt om boken
"Mathias Cöster och Alf Westelius tar med läsaren på en resa där digitaliseringen problematiseras med utgångspunkt i informationsteknikens historiska framväxt. På så sätt formulerar författarna ett viktigt fundament för fortsatt diskussion om teknikens möjligheter och begränsningar ur ett brukarprespektiv. Jag rekommenderar alla med ambitionen att förstå och påverka det moderna samhället att ta till sig och reflektera över innehållet."
Pär J. Ågerfalk, professor i informationssystem vid Uppsala universitet

Om författarna
Mathias Cöster är ekonomie doktor och docent i Industriell teknik vid Uppsala universitet. Han forskar bl.a. om digitaliseringens påverkan på affärsekologier, affärsmodeller och prismodeller. Alf Westelius är professor på avdelningen för Industriell ekonomi vid Linköpings universitet. Ett av hans intresseområden är konsekvenser för digitalisering - för organisationer, individer och samhälle.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitalisering
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna