Leda i ständig förändring (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2022-02-28
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147144457

Leda i ständig förändring E-bok

Med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation

E-bok,  Svenska, 2022-02-28
229
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Samtidens höga förändringstakt utmanar oss. Vi behöver därför reformera vårt arbetsliv i grunden. Tvära kast, förändrade maktstrukturer, tekniksprång och nya beteenden innebär att vi kontinuerligt måste utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde. Det gäller också vårt ledarskap.

Leda i ständig förändring rustar dig som chef med tre framgångsnycklar:
- kreativitet
- kollektiv intelligens
- kommunikation
Denna treenighet krävs för att identifiera och frigöra organisationens samlade kreativa tillgångar. Det är förmågan att förädla varje medarbetares innovativa kompetens och omsätta den till affär.

Leda i ständig förändring innehåller övningar och verktyg att använda i det dagliga arbetet för att kunna stå stadigt och tryggt och för att lyckas bättre nästa gång organisationen skakas av en oväntad händelse. Den vänder sig till alla som vill modernisera sitt ledarskap, mobilisera sina medarbetare och vitalisera sin organisation inför nästa förändring eller krissituation.

Ylva M. Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Hon är också expert på ledarskap i kris. Ylva är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen, såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies, som utvecklar ledare och deras team.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »