Vadå agilt? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
209
Utgivningsdatum
2022-11-17
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147146758
Vadå agilt? (e-bok)

Vadå agilt? E-bok

En handbok för hur du gör i praktiken

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-11-17
229
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
VADÅ AGILT? är en fråga som många i såväl näringsliv som offentlig sektor ställer sig. Begreppet agilt är diffust och kan vara svårt att koppla till hur en organisation ska jobba. Samtidigt har det blivit alltmer vanligt att arbeta agilt när man ska utveckla nya tjänster, varor eller arbetssätt.

Här får du en konkret bild av det agila arbetssättet och en tydlig struktur som du kan följa för att implementera det i verksamheten, i ett projekt eller i en process.

Författarna delar med sig av sina erfarenheter och tips, som bygger på såväl forskning som decennier av praktisk erfarenhet av att leda människor i agila processer.

Boken vänder sig till dig som ska arbeta i en agil process eller har till uppgift att leda, styra och följa upp ett agilt projekt. Det kan vara verksamheter inom näringsliv eller offentlig och idéburen sektor, du kan vara chef, ledare, projektledare och innovationsledare, men även medlem i team som ska utveckla nya lösningar genom ett agilt arbetssätt.

Om författarna
Mariah ben Salem Dynehäll är vd för Drivhuset Göteborg och metodansvarig för Drivhuset Norden.
Leif Denti är universitetslektor vid psykologiska institutionen, Göteborgs universitet, och forskar om förändring och innovation i både den privata och offentliga sektorn.
Anna Lärk Ståhlberg är förbundsdirektör på Fyrbodals kommunalförbund som arbetar med välfärds- och samhällsutveckling för att bidra till och skapa en hållbar framtid i Västra Götaland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »