Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Liber Läs!
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2023-08-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
297 x 219 x 16 mm
Vikt
558 g
SAB
Fc
ISBN
9789147149117

Liber Läs Ordkunskap A Lärarhandledning med elevmaterial

Häftad,  Svenska, 2023-08-03
699
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ordkunskap A innehåller lektioner och kopieringsunderlag för att stärka elevernas ordförråd och vidare stötta språkutvecklingen och bygga på läsförståelsen.

Liber Läs Ordkunskap A är i första hand avsedd för förskoleklassen. Materialet utgörs av evidensbaserade övningar för att lära ut centrala skolord. Steg för steg fördjupas elevernas kunskaper med utgångspunkt i forskningsbaserade metoder. Du får färdiga, lättanvända lektionsplaneringar. Det ger dig som lärare verktyg, inspiration och nya kunskaper för att underlätta det viktiga arbetet med att utveckla elevernas ordförråd direkt från skolstart.

Lärarhandledningen inleds med en vetenskaplig bakgrund som ger svar på frågor som varför ordförrådet är så viktigt för kunskapsutveckling och vilka ord som har stor effekt på inlärningen. Du får även ta del av hur man bäst lär ut dessa ord i klassrummet, och vanliga fällor att undvika. I andra delen presenteras instruktioner och lärarledda aktiviteter för 30 ord som kan genomföras i helklass. I den sista delen finns arbetsblad att kopiera, samt praktiska bilagor, såsom diplom och informationsbrev till vårdnadshavare.

Liber Läs Ordkunskap finns i fyra delar A-D, anpassade för F-klass till åk 3 och ingår i serien Liber Läs. Läromedelsserien grundar sig i teorin The Simple View of Reading, som säger att en god läsare behöver behärska både avkodning och språkförståelse för att förstå vad den läser. Ordförrådet är den enskilt viktigaste faktorn för språkförståelse.

Liber Läs!-serien ger dig som lärare det allra bästa stödet i din läs- och skrivundervisning utifrån den senaste forskningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liber Läs Ordkunskap A Lärarhandledning med elevmaterial
  2. +
  3. I Lilleputtarnas land

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Lilleputtarnas land av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 838 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna