Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Liber Läs!
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2023-04-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
4 x 1 x 172 mm
Vikt
210 g
SAB
Fc
ISBN
9789147149124

Liber Läs Lästräna A bok 2

Häftad,  Svenska, 2023-04-06
132
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Lästräna A bok 2 får eleven träna på kopplingen mellan språkljud och bokstäver parallellt med fonologisk medvetenhet samt bokstavsformer. A-böckerna är i första hand avsedda för förskoleklassen.

Bokstäver som tränas i bok 2 är K F Å B Ö H - U G J Y D P - X C Z W Q.

Vi rekommenderar att arbeta med Lästräna A bok 1 under höstterminen i förskoleklass för att sedan fortsätta med Lästräna A bok 2 under vårterminen.

Lästräna A bok 1 tränar bokstäverna O S L A R M - I E N V T Ä

Lästräna A bok 2 tränar bokstäverna K F Å B Ö H - U G J Y D P - X C Z W Q

Liber Läs ger dig som lärare det allra bästa stödet i din läs- och skrivundervisning utifrån den senaste forskningen.
För att göra det tydligt för eleverna och för dig som undervisar, tränar varje del i serien olika förmågor inom läs- och skrivutvecklingen, vilket ger ett tydligt fokus och fördjupade kunskaper. Materialet är inkluderande oavsett nivå och förkunskaper, med en tydlig struktur och enkelhet som bidrar till en förbättrad läs- och skrivinlärning. Liber Läs är uppbyggd utifrån teorin The Simple View of Reading som handlar om att elever behöver behärska både den tekniska avkodningen och innehållet i språket för att förstå det den läser.

Liber Läs innehåller följande delar

I Lästräna får du en Lärarhandledning med lektionsupplägg och elevböcker som tränar kopplingen mellan språkljud och bokstäver parallellt med fonologisk medvetenhet och sammanljudning.

I Första Läseboken får eleverna utveckla läsflyt genom upprepad läsning. Det är en metod som har starkt stöd i forskningen.

Läslust ger dig som lärare en Lärarhandledning med lektionsupplägg och förslag till arbetet med att ge eleverna en fördjupad förståelse för innehållet i olika texttyper. Eleverna har varsin elevbok där de tränar olika lässtrategier för att förstå det de läser.

Ordkunskap är en serie lärarböcker som fokuserar på att stärka det viktiga ordförrådet, med lektionsupplägg och elevmaterial/kopieringsunderlag för enskilda elevövningar.

I Språklära får eleverna träna på språkets struktur.

I Liber Lärare får du tillgång till undervisningsmaterial digitalt: arbetsbok, lärarhandledning, kopieringsunderlag, bilder mm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liber Läs Lästräna A bok 2
  2. +
  3. Liber Läs Lästräna A bok 1 och 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Liber Läs Lästräna A bok 1 och 2 av Anette S Panboon, Victoria W Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna