Adesso sì 1 Lärar-cd 1-2 (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Adesso sì
Utgivningsdatum
2008-09-04
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
124 x 140 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Fi
ISBN
9789147903498
Adesso sì 1 Lärar-cd 1-2 (cd-bok)

Adesso sì 1 Lärar-cd 1-2

CD-bok Svenska, 2008-09-04
1233
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Adesso sì 1 och 2 är ett stadigt nybörjarläromedel med intressanta dialoger, berättande texter och realia, tydlig struktur och grammatik, och mycket hörförståelse.

Läs mer
Utmärkande drag
- Ett stadigt nybörjarläromedel
- Dialoger, berättande texter och realia
- Tydlig struktur
- Tydliga grammatikrutor
- Mycket hörförståelse
- Uppskattad lärarhandledning med lektionstips

Du kan välja att använda allt-i-ett-böckerna i serien Adesso sì som tryckta böcker eller som onlineböcker. I onlineböckerna ligger det inlästa ljudet inlagt på en länk på varje sida i boken, vilket stöttar när man tränar hörförståelse. Texterna finns också att lyssna till i det digitala elevmaterialet där du också hittar glosträning.

Adesso sì 1
Adesso sì 1 är ett läromedel i nybörjaritalienska för gymnasieskolan och vuxenstudier, anpassat för steg 1. Adesso sì 1 är en allt-i-ett-bok och innehåller 8 kapitel med korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter om vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten. I varje kapitel finns grammatikrutor, Grammatica, där varje moment presenteras enkelt och lättfattligt med många exempel. Övningarna, Esercizi, är många och variationsrika, där eleverna gradvis och i lugn takt tränar upp den egna förmågan att kommunicera på italienska. Eleverna övar ord och fraser, uttal och grammatik i pedagogiskt strukturerade övningar, enskilt, i par eller i grupp.
All grammatik finns samlad i en speciell Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger, hörövningar och uttalsövningar.
Bokens texter är inlästa och ligger dels i onlineboken, dels i det digitala elevmaterialet.
Lärarhandledningen innehåller metodiska tips med genomgång kapitel för kapitel, extra övningsmaterial i form av kopieringsunderlag samt prov med facit.
Adesso sì 2
Adesso sì 2 är uppbyggd på samma sätt som Adesso sì 1. Den håller ett lugnt tempo med långsamt stegrad svårighetsnivå och är anpassad till skolans steg 2-undervisning.
Allt-i-ett-boken börjar med ett repetitionskapitel, Revisione, av steg 1. Sedan följer 8 kapitel som innehåller korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter och musik som ger glimtar av vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten.
Basgrammatiken från Adesso sì 1 repeteras och varvas med presentation av nya grammatikmoment. I direkt anslutning till texter och grammatik finns variationsrika övningar, Esercizi, med träning i ordkunskap och kommunikation.
Läromedlet innehåller många hörövningar och uppgifter där elevaktivitet och kommunikation står i centrum.
All grammatik finns samlad i bokens Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar. Bokens texter är inlästa och finns dels i onlineboken, dels i det digitala elevmaterialet. Lärarhandledningen ger metodiska tips, extra övningsmaterial samt prov med facit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Adesso sì 1 Lärar-cd 1-2
  2. +
  3. Adesso sì 1 Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adesso sì 1 Facit av Marta Gallicchio-Bornebusch, Kerstin B Rydén (häftad).

Köp båda 2 för 1313 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Adesso sì 1 Lärar-cd 1-2