Format
CD PC
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2010-11-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
124 x 140 x 9 mm
Vikt
80 g
SAB
Emi
ISBN
9789147904822
Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel

Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel

CD PC Svenska, 2010-11-12
2649
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Muntliga färdigheter i svenska tränas på ett lekfullt sätt med de här 45 kopieringsfria spelen. Spelen är framtagna för de första månadernas svenskundervisning och passar lika bra för både ungdomar och vuxna.

Läs mer
Materialet består av färgglada spel på kopieringsunderlag, som du kan skriva ut och använda fritt på din egen skola. Här finns många olika spelplaner, bingobrickor, ord- och bildkort, memoryspel och mingelövningar.
Spelens syfte är att på ett lekfullt sätt träna och testa nybörjarnas muntliga kommunikation: alfabetisk ordning, klockan, ordfält som kläder och möbler, ordföljd samt förmågan att fråga, förklara och beskriva föremål i närmiljön. Spelen är framtagna för att hjälpa dig att skapa en avslappnad, glad och prestigelös stämning i klassrummet.
Materialet kan användas i alfabetiserings- och nybörjargrupper, både inom Sfi och i grund- och gymnasieskolan. Antalet deltagare i spelen varierar mellan två personer och helklass.

Om författarna
Anette Althén är lärare i svenska som andraspråk på på Språkintroduktion på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping och har även arbetat som Sfi-lärare. Hon har skrivit läromedel i svenska som andraspråk/sfi på nybörjarnivå. Hon föreläser också om hur man kan arbeta med elever i grupper med kontinuerligt intag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel
  2. +
  3. Blivande lärare och deras lärare : introduktion till lärarutbildningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blivande lärare och deras lärare : introduktion... av Anders Persson (häftad).

Köp båda 2 för 2877 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Anette Althén