Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Internmedicin, bok med eLabb
Antal sidor
1022
Utgivningsdatum
2011-10-04
Upplaga
5
Förlag
Liber
Medarbetare
Stenke, Leif (red.)
Dimensioner
247 x 180 x 45 mm
Vikt
2100 g
SAB
Ve,616
ISBN
9789147908639
Internmedicin, bok med eLabb (inbunden)

Internmedicin, bok med eLabb

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-10-04

Slutsåld

OBS!! Lösenordet till e-labb sitter på det lösa omslagets invikta sida fram.
Internmedicin beskriver den stora grupp medfödda och förvärvade sjukdomar som involverar kroppens olika organsystem såsom hjärta-lungor-cirkulation, mage-tarm, benmärg-blod, njurar, rörelseorganen och hormonsekretion.

Internmedicin utkom första gången 1978 och har sedan dess varit en kunskapskälla för medicinstuderande under hela utbildningen, och en oumbärlig uppslagsbok för kliniskt verksamma.

Med boken följer eLabbet som hjälper dig att tillämpa bokens innehåll och fördjupa dina kunskaper. Här kan du öva på interaktiva kunskapsfrågor och fallstudier. Du kan också göra kunskaps tester och ta del av fördjupnings- och bonusmaterial. Aktivera ditt eLabb på www.liber.se/online.

Läs mer
I denna femte reviderade upplaga, till vilken många experter och framstående forskare bidragit, är en majoritet av kapitlen nyskrivna och resterande uppdaterade. Varje sjukdomstillstånd beskrivs grundligt med uppgifter om bland annat etiologi, symtom, utredning och behandling. Framställningen är rikt illustrerad och kompletteras av ett stort antal hänvisningar som ger ökad användbarhet. I varje kapitel belyser man den centrala handläggningen med nyskrivna kliniska fall.
Till boken finns nu även det webbaserade studiestödet eLabbet!
eLabbet ingår i boken och hjälper dig i dina studier. Här kan du träna på dina kunskaper genom interaktiva kunskapsfrågor efter varje kapitel. Du kan också träna på verklighetstrogna patientfall. Du får fördjupningsmaterial såsom läs- och länktips. Med eLabbet studerar du snabbare och mer effektivt. Aktiveringskod till ett 12-mån-abonnemang följer med boken. Du aktiverar ditt eLabb påwww.liber.se/online. Du kan även köpa eLabbet separat som abonnemang 6 eller 12 månader. eLabbet finns då tillgängligt på Internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. Läs mer här om de separata abonnemangen för eLabbet till Internmedicin.

Om författarna
Ulf Dahlström är professor i kardiologi vid Hälsouniversitetet i Linköping. Han är specialist i internmedicin och kardiologi och verksam som överläkare vid Kardiologiska kliniken, Universitetssjukhuset i Linköping. Stergios Kechagias är docent och universitetslektor vid Hälsouniversitetet i Linköping. Han är specialist i internmedicin och medicinsk gastroenterologi och hepatologi och verksam som överläkare vid Endokrin- och mag-tarmmedicinska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping. Leif Stenke är docent vid Karolinska Institutet i Stockholm. Han är specialist i internmedicin och hematologi och verksam som överläkare vid Centrum för Hematologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

Recensioner
"Boken ger en gedigen och faktaspäckad framställning av i princip allt som rör invärtesmedicin, som sjukdomar i njurar, mag-tarmkanalen, blod, hjärta och kärl. Här finns rikligt med illustrationer och även ett stort antal faktarutor och illustrativa patientfall. För att tillgodogöra sig innehållet krävs medicinska förkunskaper, men det är en utmärkt lärobok för den avsedda målgruppen av medicine studerande. Den kan även vara ett bra referensverk, som innehåller ett mycket utförligt register. Med tanke på den snabba utvecklingen inom medicinen, när det gäller utredning och behandling av sjukdomar, så bör en eventuell tidigare upplaga bytas ut." BTJ häfte: 12101357, Lektör: Lars Svensson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Internmedicin, bok med eLabb. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Det är fantastiskt bra bok med eLabb.
  Abdullahi Mohamed Haji, 22 oktober 2015

  En mycket bra bok då alla vilka börjar jobba som läkare bättre ha. Jag vill rekommendera till medicinska studenter, underläkare och AT-läkare.✋😃

 2. bra bok
  Mariana D, 8 september 2014

  En mycket bra bok då alla vilka börjar jobba som läkare måste läsa. Mycket värmt rekommenderas till studenter, underläkare och AT-läkare.

 3. Underbart!
  PLindberg, 30 april 2014

  Superbra bok! Förutsätter att man har goda kunskaper om det normalfysiologiska men ett delikat uppslagsverk för läkarstudenter under preklin och klin.

 4. 1. Den är rosa. Mkt bra början. 2. Lättläst, bra...
  Läkarstudent, 10 januari 2014

  1. Den är rosa. Mkt bra början.
  2. Lättläst, bra upplägg, bra nivå. Vissa kapitel var lite tröga att läsa men de flesta var bra. Det enda jag saknade som jag kommer på nu är ett sammanfattande kapitel om akutmedicin baserat på symtom, men vi i Göteborg fick en minihandbok i akutmedicin som kompletterade det så det blev bra ändå.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna