Fler böcker inom
Format
CD PC
Språk
Tyska
Serie
Libers språklåda i tyska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2014-02-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
125 x 140 x 10 mm
Vikt
92 g
ISBN
9789147908868
Libers språklåda i tyska: Grammatik

Libers språklåda i tyska: Grammatik

CD PC Tyska, 2014-02-17
2392
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast torsdag 17 december kl. 09:30 för leverans innan julafton
En serie bredvidläromedel i tyska för skolår 6-9. Öppna en av våra språklådor och hitta roliga, engagerande, lekfulla och pedagogiska läromedel som kan inspirera dina tysklektioner. En "låda" består av en cd-rom med kopieringsunderlag att skriva ut. Kopieringen är fri på din skola.

Läs mer
Libers språklåda i tyska: Spel och lekar
Libers språklåda i tyska: Spel och lekar är ett kopieringsunderlag som på ett lekfullt, inspirerande och givande sätt ger eleverna varierade möjligheter att jobba med det tyska språket och utveckla sina kunskaper eller testa dem praktiskt. Här får de träna på att uttrycka sig muntligt på flera olika sätt: genom rollspel, situationsutmaningar, kommunikationsspel och lekar. De tränar olika grammatiska svårigheter, använder kommunikativa strategier och utökar sin vokabulär. Du som lärare väljer typ av aktivitet och svårighetsgrad på spelen och lekarna.
I läromedlet finns över 50 olika spel av varierande slag: kommunikativa bingospel, memoryspel, spelplaner som tränar vokabulär, flera olika kommunikativa lekar, rollspel och situationsutmaningar.
Att bryta av ordinarie lektioner för att engagera hela gruppen i en lek eller spela ett spel gör inlärningen mer lustfylld, effektiv och givande.
Libers språklåda i tyska: Grammatik
Här får eleverna hjälp att träna och repetera den grammatik som ingår i grundskolans kurser i tyska. Materialet är uppdelat på artiklar, pronomen, substantiv, adjektiv, prepositioner, konjunktioner, tidsuttryck, räkneord och verb. Av materialets 156 utskrivbara sidor ägnas inte mindre än 60 sidor åt verbträning, eftersom detta grammatikområde brukar vålla eleverna störst bekymmer. Man kan plocka ut just de moment som eleverna behöver träna extra på, och samlat ger materialet en ordentlig genomgång av de grammatikområden som eleverna behöver för att ta sig vidare i sina tyskstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers språklåda i tyska: Grammatik
  2. +
  3. Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 cd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 cd av Carin Johansson (cd pc).

Köp båda 2 för 4959 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna