Fler böcker inom
Format
CD PC
Språk
Tyska
Serie
Libers övningar i tyska Inför Tyska 3
Antal sidor
147
Utgivningsdatum
2013-03-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
12 x 140 x 5 mm
Vikt
97 g
ISBN
9789147909735
Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 cd

Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 cd

CD PC Tyska, 2013-03-28
2567
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 15 december för leverans innan julafton
Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 är en repetitionskurs i tyska för elever i grundskolans åk 9, eller i början av Tyska 3 på gymnasiet. Materialet repeterar de moment som tas upp under Tyska 1 och 2.

Läs mer
Här kan eleverna i åk 9 repetera det de ska ha lärt sig under tre-fyra år, för att säkra ett godkänt betyg inför gymnasiet. Det är också ett mycket bra sätt att få ihop gruppen i Tyska 3 på gymnasiet - var ligger svagheterna? Vad behöver de öva mer på? I materialet finns övningar i läsförståelse, ordkunskap, översättning och grammatik mm. Eleverna får dessutom öva på hörförståelse och sina kommunikativa färdigheter. Man kan plocka ut just de moment som eleverna behöver repetera, och samlat ger materialet en ordentlig genomgång av kunskaperna som man behöver ha med sig till Tyska 3 på gymnasiet. Många lärare väljer att använda materialet även under steg 4 som förstärkning.
Materialet består av två skivor, en cd-romskiva med kopieringsunderlag att skriva ut med fri kopiering på skolan och en ljud-cd med ett antal hörövningar.

Om författarna
Carin Johansson är lärare i tyska på gymnasiet och även författare till Lieber Deutsch Lärarguide för Tyska 2-3, om hur man arbetar när man undervisar Tyska 2 och 3 i samma klassrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers övningar i tyska: Inför Tyska 3 cd
  2. +
  3. Libers språklåda i tyska: Grammatik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Libers språklåda i tyska: Grammatik av Anders Odeldahl, Zandra Wikner-Strid (cd pc).

Köp båda 2 för 4959 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Carin Johansson

  • Loves superbesvärliga bajskorv som inte vill komma ut

    Carin Johansson, Henry Johannes Matilainen

    Love har en superbesvärlig bajskorv i magen. Bajskorven är arg och vill inte komma ut. Därför mår Love inte bra idag. Love bestämmer sig för att försöka få ut den arga bajskorven. Men att få en bajskorv att göra som man vill, det är inte det lätta...