Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
På akuten, bok med eLabb
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2012-06-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
455 g
ISBN
9789147909759
På akuten, bok med eLabb (häftad)

På akuten, bok med eLabb

(2 röster)
Häftad Svenska, 2012-06-19
462
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
På akuten handlar om hur verkligheten ser ut på akutmottagningen för en nybakad läkare som tar sina första självständiga steg i den kliniska vardagen. Boken fokuserar på mötet med patienten i stället för ren sjukdomskunskap. Utifrån realistiska fallbeskrivningar ställs läsaren inför situationer som han eller hon kan förvänta sig på en akutmottagning. Patientfallen bygger på en mer skönlitterär beskrivning av situationen och är dessutom traditionellt uppbyggda utifrån anamnes, status, undersökningar, handläggning osv. Varje fall avslutas med kunskapsfrågor. Med boken följer även, eLabbet, en webbplats med mer komplexa interaktiva fallbeskrivningar och frågor.
Nivån motsvarar det man bör kunna som färdig läkare eller som specialistutbildad sjuksköterska som arbetar inom akutsjukvården (IVA, akuten, prehospitalt). Boken är också mycket användbar i samband med inläsningen till AT-tentan.

Om författarna
Författare är Jenny Arhammar, specialistläkare i anestesi och intensivvård vid Danderyds sjukhus och Birgitta Wagrell, överläkare på akutmottagningen vid Enköpings lasarett.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På akuten, bok med eLabb
  2. +
  3. Akutsjukvård från Ö till Ä

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akutsjukvård från Ö till Ä av Caroline Hård Af Segerstad, Susann J Järhult (häftad).

Köp båda 2 för 1111 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna