Format
CD PC
Språk
Svenska
Serie
Libers språklåda i engelska 7-9 Grab'n Go Lessons
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2012-11-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
130 x 140 x 5 mm
Vikt
80 g
ISBN
9789147909889
Libers språklåda i engelska 7-9 Grab'n Go Lessons cd

Libers språklåda i engelska 7-9 Grab'n Go Lessons cd

CD PC Svenska, 2012-11-06
1698
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
GRAB'N GO LESSONS innehåller färdiga roliga lektioner (kopieringsunderlag) för lärare att ta in i undervisningen både för variation, färdighetsträning och när den egna inspirationen tryter. Utmärkt även för lärarvikarien.

Läs mer
GRAB'N GO LESSONS innehåller ett 30-tal lektioner á 40-80 minuter. Nivån är från lätt till avancerad och materialet kan med fördel användas både på högstadiet och gymnasiet.
Materialet utgår från följande teman:
- Using story-telling
- Using pictures
- Using newspapers and magazines
- Using traditions and myths
- Using lyrics, poems and drama
- Using phonetics and expressions
Tanken med GRAB'N GO LESSONS är att de ska vara lätta att använda och det enda du behöver utöver materialet är en skrivare eller en kopiator.
Upplägg
Det finns sex teman och varje tema består av ca fem aktiviteter eller lektioner. Varje aktivitet/lektion introduceras med en lärarsida med instruktioner, vad som är syftet/färdigheter som tränas, tips på introduktion, förberedelse (t.ex. kopiering etc.), samt hur mycket tid aktiviteten tar i anspråk. Varje aktivitet är utformad för en lektion mellan 40 till 80 minuter, men du kan anpassa lektionen efter dina egna krav. Oundvikligen kommer vissa uppgifter att vara mer utmanande än andra. Det är upp till läraren att bestämma hur lektionen kan anpassas till elevernas nivå. Det finns också förslag på extrauppgifter på lärarsidan.

Om författarna
Christina Andersson gymnasielärare och adjunkt, undervisar på Komvux i Vänersborg och Kristina Hurtig, mellanstadielärare, undervisar på Granåsskolan i Vargön. De har mer än 50 års gemensam erfarenhet av att undervisa i engelska på mellanstadiet till gymnasiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers språklåda i engelska 7-9 Grab'n Go Lessons cd
  2. +
  3. Compassionfokuserad terapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Compassionfokuserad terapi av Christina Andersson, Sofia Viotti (inbunden).

Köp båda 2 för 2043 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Libers språklåda i engelska 7-9 Grab'n Go...