Kinesiska 2 Elev-cd
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Kinesiska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2013-03-15
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
150 x 140 x 10 mm
Vikt
90 g
ISBN
9789147914890
Kinesiska 2 Elev-cd

Kinesiska 2 Elev-cd

Övrigt,  Svenska, 2013-03-15
190
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kinesiska 2 Elev-cd Kan levereras innan julafton
Serien är utgående, vissa komponenter finns för kompletteringsköp.

Med Kinesiska 1 och 2 får eleven en god start på ett nytt språk med tusenåriga traditioner.
Zhongwén Haoxué Kinesiska 1 och 2 är en läromedelsserie i kinesiska för nybörjare. Den riktar sig till elever i grundskolans åk 6-9 och till gymnasieskolans Kinesiska 1-2. Böckerna passar också bra för vuxenstuderande och lärarledda kvällskurser. Tillsammans med lärarhandledningen uppfyller läromedlet kunskapskraven i kursplanerna för Gy11.

Läs mer
Utmärkande drag
- Innehållet kopplat till de nya kursplanerna
- Enkel struktur
- Lättanvänt
- 500 PowerPointbilder som lärarstöd i lärarhandledningen
- Lär ut grundläggande radikaler
- Många hörövningar i kursbok + lärarhandledning
- Skrivövningar, uttalsövningar
- Kinesisk realia
- Nu med prov
- Över 100 ljudfiler för extra hörövningar i lärarhandledningen
Underlättar din undervisning av ett främmande språk
Kinesiska 1 Kursbok och Lärarhandledning hjälper dig och eleverna att uppnå kursmålen och kunskapskraven. I lärarhandledningen får du en Powerpoint-presentation med metodiska genomgångar att använda i din undervisning i kinesiska som följer boken kapitel för kapitel. Dessutom övas hörförståelsen med över 100 ljudfiler och övningar till dem. Du får prov till varje tema att använda diagnostiskt, eller som test av kunskaperna.
Kinesiska 1 och 2 har en mycket tydlig och enkel struktur. Vi lär ut ett antal grundläggande radikaler, visar hur tecknens struktur är upplagd och ger eleverna mycket träning i att tala och lyssna. Dialoger blandas med skrivövningar, uttalsövningar och hörövningar. Eleverna lär sig prata, lyssna och skriva på enkel nivå om hem och familj, mat och dryck, fritid, vardag och mycket annat.
Böckerna är färggranna och aptitliga med många foton från kinesiskt vardagsliv. Under rubriken Fråga och svar får eleven realia presenterat, om kinesisk historia, vanliga kulturella fenomen och kuriosa.
När eleverna är klara med Kinesiska 1 kan de ca 300 tecken och har fått grundläggande kunskaper i kinesisk grammatik och stor övning i att lyssna och tala.
Kinesiska 2
I Kinesiska 2 fördjupar vi kunskaperna med fler tecken, större ordförråd och mer grammatik. Ett nytt moment tillkommer: Språkförklaring, som ger djupare insikt i hur det kinesiska språket är uppbyggt. Texterna är längre och det finns got om stoff för dem som nu vill gå vidare och landa i språket.
Komponenter
I serien ingår Grundböckerna, elevfacit, lärar-cd-skivor och elev-skivor samt lärarhandledning. Lärar-skivan är en vanlig audio-cd-skiva och där finns alla texter/dialoger inspelade, liksom hörövningarna och uttalsövningar i boken. Elev-skivan innehåller samtliga bokens dialoger, ord, uttalsövningar och "Hur säger man på kinesiska?" som mp3-filer.
Lärarhandledningen innehåller lektionstips och språkgenomgångar, extraövningar inkl. hörövningar till varje kapitel, test till varje tema, en Powerpoint-presentation att använda i din undervisning i kinesiska kapitel för kapitel, över 100 ljudfiler kopplade till extra hörövningar i lärarhandledningen. Dessutom får du mallar för gloskort, sifferträning och 72 radikaler med svenska förklaringar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kinesiska 2 Elev-cd
  2. +
  3. Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla o... av Mattias Åkerberg (häftad).

Köp båda 2 för 489 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna