Spetshäxan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2016-03-11
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Olsson
Dimensioner
245 x 135 x 15 mm
Vikt
252 g
ISBN
9789148001155
Spetshäxan (häftad)

Spetshäxan

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-03-11
180
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det var inte meningen att hon skulle överleva. Denna tysta, lilla flicka som lämnades hos en änglamakerska. Men världen där ute lockar och livskraften är stor, så Anna Christina rymmer, springer bort från staden och allt mörker; från svält, råttor och unken lukt. På vägen plockas hon upp av en märklig kvinna som ger henne arbete och husrum - hon blir en av Spetshäxans knypplerskor och livet blir återigen fyllt av hårt arbete och förtvivlan. När hon är ledig från knypplandet får hon vara i trädgården, då dyker tankar och frågor upp: Vem är pojken som tittar på henne genom planket på dagarna? Var kommer hennes puderdosa ifrån? Varför känns franska ord så bekanta? Efterhand som tiden går börjar hoppet om ett lyckligt liv försvinna. Då finner Anna Christina sin inre röst, sin alldeles egna röst och med den tar hon sig fram på de mest oväntade sätt.

Läs en ny roman skriven av kritikerrosade Gudrun Wessnert som i Spetshäxan rör sig i Gustav III:s tid då kaffet blev lagligt, teater och cirkus präglade kulturlivet och spets var på modet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spetshäxan
  2. +
  3. Drömtyderskan : ett riddaräventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömtyderskan : ett riddaräventyr av Tomas Blom, Gudrun Wessnert (häftad).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gudrun Wessnert