Sallader med arom (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Sparring, Karolina, Alfredsson, Karin (fotograf), Andersson, Jeanette (fotograf)
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
265 x 225 x 15 mm
Vikt
650 g
SAB
Qcaad
ISBN
9789150102925
Sallader med arom (häftad)

Sallader med arom

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2004-04-01

Slutsåld

En frestande vacker bok fylld av lättlagade, välsmakande recept på sallader som man blir ordentligt mätt av! I varje kapitel berättar Karolina Sparring om hur hon tänker när hon bygger sina sallader. Varje recept har samma bas, sedan varieras den allt efter lust och tillgång på råvaror. Karolina Sparrings lilla restaurang "arom" ligger på söder i Stockholm och drar till sig gäster från hela stan. Den som ätit en sallad där glömmer det aldrig. Lena Jordebo har skrivit texterna till boken och Karin Alfredsson och Jeanette Andersson har fotograferat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sallader med arom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. rtt ex blev fler
  Eva Hallqvist Larsson, 29 juni 2016

  Jag fock en Sallad med Arom från min syster för många år sedan och har sedan dess beställt och gett bort boken till flera nära vänner som ätit någon av salladerna hos mig och blivit förtjust!

 2. sallader med arom
  Gunvor Gustafson, 12 september 2014

  Jag har blivit bjuden på 2 rätter ur boken: båda var supergoda, variationsrika men olika smaker som kompletterade varandra på ett njutningsfullt sätt. Nu ska jag ge boken till min dotter och hoppas på fler smakupplevelser!

 3. Oemotståndligt
  Åsa, 26 juni 2011

  Håller med föregående recensenter men vill slå ett särskilt slag för kapitlet om såser/röror och om bulgur! Med den här boken behöver man inte sörja över det faktum att man ska äta mycket sallad - här är det bara att lassa in!

 4. Så frestande!
  Åsa J, 8 januari 2008

  Det finns sallader och det finns Sallader! Här finns massor av inspirerande recept som visar att sallader verkligen kan vara mustiga, mättande, frestande och helt enkelt underbara. Jag gav bort mitt exemplar men känner att jag måste skaffa boken igen.

 5. Inspirerande och variationsrik
  Fredrika Hed Rosén, 12 september 2005

  Den här boken har ett spännande och inspirerande uppslag av "matiga" sallader. Bra komponerad och variationsrik. Läckra foton. Massor med goda röror och dressingar. En favorit jag ständigt återkommer till.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Smakstart : om småbarn, föräldrar och mat

  Lena Jordebo

  Läs bokens förord här ! Läs ett provkapitel ur boken här ! Exempel på innehållet i boken: Intervjuer med en BVC-sköterska, en dietist, barnmatstillverkare, förskolekockar och barnfamiljer. Här finns också dagboksanteckningar från "vanliga" föräldr...