En liten man i norr (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2004-12-01
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Dimensioner
140 x 275 x 25 mm
Vikt
560 g
SAB
Hc
ISBN
9789150104868
En liten man i norr (inbunden)

En liten man i norr

Inbunden Svenska, 2004-12-01
218
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den lille mannen, som är mellanchef på ett mindre statligt verk, har f ru, barn, lägenhet och bil. På sista tiden har han haft svårt att håll a isär dröm och verklighet - och detta försätter honom i ganska obekvä ma, ibland smått komiska, situationer. Samtidigt har inrikesministern blivit mördad och vår lille man med sitt skumma beteende hamnar givetv is i fokus för polisens spaningsarbete. Anders Larssons romandebut är en absurd, rolig och spännande bok om en liten tjänsteman på irrvägar. 'En av de mest oförutsägbara böcker jag läst... Man läser romanen med ett brett leende på läpparna... Larsson serverar en lek med ord, uttr yck och existentiella villkor med en ibland rabelaisisk glimt i ögonen 'Erik Löfvendahl, Svenska Dagbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En liten man i norr
  2. +
  3. Straff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Straff av Ann-Helén Laestadius (inbunden).

Köp båda 2 för 447 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Larsson

Övrig information

Den lille mannen, som är mellanchef på ett mindre statligt verk, har fru, barn, lägenhet och bil. På sista tiden har han haft svårt att hålla isär dröm och verklighet och detta försätter honom i ganska obekväma, ibland smått komiska, situationer. Samtidigt har inrikesministern blivit mördad och vår lille man med sitt skumma beteende hamnar givetvis i fokus för polisens spaningsarbete. Anders Larssons romandebut är en absurd, rolig och spännande bok om en liten tjänsteman på irrvägar.

"En av de mest oförutsägbara böcker jag läst... Man läser romanen med ett brett leende på läpparna... Larsson serverar en lek med ord, uttryck och existentiella villkor med en ibland rabelaisisk glimt i ögonen"
Erik Löfvendahl, Svenska Dagbladet