Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Dimensioner
201 x 151 x 13 mm
Vikt
340 g
SAB
Ppdb
ISBN
9789150108569
Klimatsmart : din guide till en miljövänligare vardag (häftad)

Klimatsmart : din guide till en miljövänligare vardag

Häftad Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Äntligen! En bok som visar att det faktiskt går att GÖRA något!

En praktisk och uppmuntrande guide till hur du agerar klimatsmart från A-Ö. Innehåller enkla tips på hur du reser smartare, handlar smartare och gör smartare energival!

Den senaste tiden har det inte gått en dag utan att vi har kunnat läsa om miljö och klimathot. Nu kommer boken som vill visa du kan göra skillnad och dessutom en stor skillnad! Dessutom behöver det inte vara svårt, krångligt eller präktigt att vara klimatvänlig. I boken finns bland annat klimatsmarta tips på hur du reser, bor och sportar miljövänligare. Information, ordlistor och faktarutor blandas upp med krönikor och intervjuer. Du får också tips om hur du kan utmana din omgivning på en riktigt miljömatch.

Författarna bakom boken heter Per Johnsson, Mikael Persson och Bodil Sjöström. Per har arbetat som reseredaktör på Vagabond. Mikael är resereporter på Vagabond och författare till guideböcker om Thailand, Grekland, Turkiet, Tallinn och Nepal. Bodil Sjöström var tidigare chefredaktör på Vagabond, och arbetar idag som författare, krönikör och frilansjournalist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna