Naiv. Super (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2007-09-01
Förlag
Alfabeta
Översättare
Lars Nygren
Originaltitel
Naiv. Super
Dimensioner
107 x 178 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Hce
ISBN
9789150108897
Naiv. Super (pocket)

Naiv. Super

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2007-09-01
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
När Naiv. Super., som den första av Erlend Loes romaner, gavs ut i Sverige 1998 blev den snabbt mycket populär och gav Erlend Loe kultstatus på kort tid. Med sin alldeles egna blandning av humor, ironi och naivitet är Loe kanske den mest träffsäkra skildraren av vår tids unga människor.
Den 25-åriga huvudpersonen vars tillvaro rasar samman efter ett förlorat krocketparti, bryter upp från sitt vardagliga liv, hoppar av studierna och lånar sin bortresta brors lägenhet. Där börjar han fundera över de stora frågorna; han funderar på tiden, rummet och hur tillvaron hänger samman, i sökandet efter en känsla av meningsfullhet. Han köper en boll och en bultbräda. Han skickar fax till sin gode vän som befinner sig på en ö i Nordnorge och skriver listor över olika saker. Med ett par nya bekantskaper i bagaget och efter en vistelse i New York visar det sig så småningom att det faktiskt finns saker att tro på i livet, såsom kärlek och vänskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naiv. Super
  2. +
  3. Volvo Lastvagnar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Volvo Lastvagnar av Erlend Loe (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Naiv. Super. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tonsättande
    Tobias, 6 augusti 2010

    Glädjen i det lilla och glättigheten i det materiella, Erland Loe sätter här tonen för vad en generation utan kollektiva erfarenheter egentligen erfar. Med ett leende på läpparna läses vad som måste ha skrivits med glimten i ögat men med allvar i pennan. Korta meningar ger boken det naivistiska språk som titeln flaggar för. Varje ord syftar till att förklara varför en boll ibland är den enda förströelse som den upprorsfria generationen egentligen behöver. Skrattet är aldrig långt borta, för i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erlend Loe