Ingen hör hemma här mer än du (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2008-04-01
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Översättare
Barbro Lagergren
Originaltitel
No one belongs here more than you
Dimensioner
200 x 121 x 18 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789150109146
Ingen hör hemma här mer än du (häftad)

Ingen hör hemma här mer än du

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-04-01
174
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Miranda July skildrar hur ett enda ögonblick kan förändra hela tillvaron. Ett barn står på trottoaren. En kvinna ligger orörlig i sin säng bredvid sin make. En annan kvinna undervisar pensionärer i simning i sitt vardagsrum. En lärare stannar upp vid svarta tavlan. Och plötsligt bryts den vardagliga enformigheten av något helt oväntat som omformar världen och öppnar upp för nya möjligheter. Stämningen skiftar mellan att vara oskuldsfull, kosmisk, kärleksfull och rå.
Vare sig Miranda July skriver om en medelålders kvinna som är besatt av det brittiska hovet eller en åldrande fabriksarbetare som aldrig upplevt kärlek är resultatet överraskande, sensuellt och kärleksfullt. Det här är en glädjande debut av en lysande författarbegåvning.

År 2005 gjorde Miranda July succé med den prisbelönta filmen Me och You and Everyone We Know, som hon skrev, regisserade och spelade en av huvudrollerna i. Novellsamlingen Ingen hör hemma här mer än du går i samma anda. Hennes noveller har publicerats i Paris Review och The New Yorker. Förutom författare och filmskapare är Miranda July också konstnär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingen hör hemma här mer än du
  2. +
  3. Berättelser i svart : klassiska och nya skräckhistorier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berättelser i svart : klassiska och nya skräckh... av Robert W Chambers, William Hope Hodgson, Gustav Meyrink, Edgar Allan Poe, Johan Theorin (häftad).

Köp båda 2 för 346 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen hör hemma här mer än du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Miranda använder ett eget språk med blick för detaljer...
    Daniel, 3 juli 2013

    Miranda använder ett eget språk med blick för detaljer och hemliga önskningar. En höjd upplevelsevärld framträder ur enkla människors liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Miranda July