De ovanligaste barnen i världen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2008-09-05
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Emma Adbåge
Dimensioner
247 x 195 x 8 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150109474
De ovanligaste barnen i världen (inbunden)

De ovanligaste barnen i världen

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2008-09-05

Slutsåld

En ovanlig mamma och en ovanlig pappa träffas och får två väldigt ovanliga barn som de behandlar på ett så ovanligt sätt så de blir de ovanligaste barnen i världen. De får t ex heta Duddwig och Bamseflor, de får inte gå på dagis utan får bara ha ovanliga barnvakter och så får de bara mycket ovanlig mat. Till slut är allt så ovanligt så det enda de önskar sig är att få vara vanliga. Så när de blir stora blir de precis så vanliga som du och jag med alldeles vanliga namn. Men mamman och pappan tycker ändå att de är de ovanligaste barnen i världen.
Inger Edelfeldt rör sig obehindrat mellan olika genrer som barn- och ungdomsböcker, romaner och dramatik, och anses som en av våra mest betydande nutida författare. I bilderboksgenren har hon tidigare gett ut böcker som hon själv illustrerat, t ex Den förskräckliga lilla mamsellens stol, Stackars lilla Bubben och Sagan om Ja-trollet och Nej-trollet.
Emma Adbåge är illustratör och serietecknare som gör bilder med mycket humor och många detaljer i. Hon har illustrerat en hel rad barnböcker på bara några få år, och hennes bilder syns ofta i Kamratposten. Emma Adbåge kommer samtidigt ut med den egna bilderboken Jag var superhjälte, säger vi!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inger Edelfeldt