Köpsmart (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2008-10-27
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
200 x 150 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Qc
ISBN
9789150109740
Köpsmart (häftad)

Köpsmart

(1 röst)
Häftad Svenska, 2008-10-27
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Nu är den äntligen här! Boken som ger dig de bästa råden om allt som har med din privatekonomi att göra. Till exempel: Hur reklamerar du en tjänst du köpt av en hantverkare? Vad gäller när du beställt en resa på nätet? Hur kan du ta greppet om dina kostnader i tider av finanskris? En lättläst och användbar handbok med konkreta tips och intressanta reportage. Bli en smartare, tryggare och nöjdare konsument!

Köpsmart är både en lättillgänglig konsumenthandbok och en spännande reportagebok. Kapitel med intressanta fakta och konkreta råd varvas med artiklar och intervjuer.
Gunilla Welander är journalist och jurist. Som jurist har hon arbetat främst med konsument- och marknadsrätt. Hon har även suttit i ERK som prövar könsdiskriminerande reklam och arbetat som föreläsare på Berghs SoC, IHM, Handelshögskolan och Stockholms Universitet. Hon har tidigare skrivit bl a böckerna Reklamjuridik och Vandrarhem vid vatten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Köpsmart
  2. +
  3. Framgångsföretagandets nya geografi : så kan Stockholm bli Nordens Samarkand

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framgångsföretagandets nya geografi : så kan St... av Nima Sanandaji, Maria Rankka (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »