Och allt är förvridet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2009-08-10
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Dimensioner
195 x 125 x 25 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc
ISBN
9789150111200
Och allt är förvridet (inbunden)

Och allt är förvridet

Inbunden Svenska, 2009-08-10

Slutsåld

Dold av buskarna sitter Erik utanför sin gamla lägenhet och bevakar Mina, kvinnan som lämnade honom för en annan man kvällen innan han skulle fria. I lägenheten finns också Minas nya sambo som Erik själv anlitade som lockbete för att testa hennes kärlek. Förnedrad och förlamad av saknad försöker Erik ordna en ny tillvaro och sluta drömma om Mina. Men inte bara Erik har svårt att släppa taget om det förflutna.
Och allt är förvridet är en tät, psykologisk spänningsroman om mannen, relationen, hämnden, svartsjukan och maktspelet som obemärkt kan smyga sig in i ett destruktivt förhållande. Varför njuter människor av att plåga dem de älskar?

Emma Ångström är född 1982 och arbetar som journalist, arkitekt och musiker. Och allt är förvridet är hennes debutroman.

"Ångströms bok är fullkomligt nervpirrande. Jag läser hela natten, jag kan inte lägga den ifrån mig. Det värker i hjärtat och suger i magen, och samtidigt börjar det krypa längs ryggraden.//Det här är en oerhört spännande men samtidigt mycket subtil bok. Man blir aldrig skriven på näsan, det fastslås aldrig helt vad det är som har hänt, vad det är som är fel, vem som egentligen har rätt. Ångström ger ifrån sig antydningar och låter läsaren dra sina egna slutsatser. Det finns ingen total sanning, bara subjektiva övertygelser, precis som i verkliga livet" Cecilia Köljing, Smålands-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Och allt är förvridet