Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lundgren Alexandersson (del 3)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2011-10-05
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Dimensioner
216 x 145 x 28 mm
Vikt
520 g
SAB
Hc
ISBN
9789150113495
Liv i överflöd (inbunden)

Liv i överflöd

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2011-10-05
181
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En möhippa som tar en oväntad vändning. En högt uppsatt forskare som hittas död. Anonyma brev med pengar och dikter från döda poeter. Återigen står Västgöta universitet i centrum för en spektakulär mordutredning. Denna gång blir rektor Emma Lundgren indragen i intrigerna kring tillsättningen av en ny chef där den mördade är en av huvudkandidaterna. Kriminalkommissarie Filip Alexandersson försöker först undvika att ta sig an fallet, men som befäl är det svårt att hålla sig helt
utanför utredningen när fler mord begås. Liv i överflöd är en spännande och välskriven pusseldeckare för alla som gillar Maria Lang och Morden i Midsomer.

Kristina Appelqvist arbetade tidigare med press- och informationsfrågor på Högskolan i Skövde, bland annat som kommunikationschef och presschef, men är numera frilansskribent, kommunikationskonsult och författare. Liv i överflöd är den tredje boken i serien om Emma Lundgren och Filip Alexandersson. De två tidigare titlarna är Den svarta löparen och Den som törstar, båda finns i pocket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Liv i överflöd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En lättsam deckare av Kristina Appelqvist
    Kristina Simar, 14 februari 2012

    En inte alltför blodig deckare. Ganska snäll om man får använda det ordet för en deckare. Jag som inte läser så mycket deckare hade som vanligt svårt att lista ut vem mördaren var. Och träffade inte rätt denna gång heller. Boken var lättsam att läsa, lite tråkigt språk som tyvärr de flesta deckare är skrivna med. Men som trivselläsning var den helt okej och den gav mig en hel del läsglädje.

  2. Spännande deckare
    Karin, 13 oktober 2011

    En avkopplande lättläst, otroligt spännande deckare. Den bästa av Kristina Appelqvist.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Liv i överflöd