Nalla och Björn åker till havet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nalla och Björn
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2012-06-11
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Kajsa Lindström
Dimensioner
200 x 250 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150114560
Nalla och Björn åker till havet (inbunden)

Nalla och Björn åker till havet

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-06-11

Slutsåld

En ljuvlig bilderbok om två nallebjörnar som en solig dag bestämmer sig för att ta vespan och åka till havet. Illustrerad med foton av miljöer i miniformat, fulla av roliga detaljer. Dessutom lär sig läsaren hur man kan fiska krabbor på ett enkelt sätt. Och hur man kan göra fina presentaskar med snäckor på. En bok för hela familjen!
Den första boken om Nalla och Björn, Nalla och Björn bygger en drake, nominerades till Slangbellan för bästa barn- och ungdomsdebut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nalla och Björn åker till havet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fin fotobok!
    Stina, 30 juli 2012

    Det här är ett nytt slags fotobok för mig. Bilderna saknar det där obligatoriska barnet som äter, klär på sig och leker i parken. Här är det i stället två nallar som gör en utflykt till havet. Även om jag försöker läsa boken är det bilderna med alla små saker som jag och min 3-åriga son fastnar för. Nyckeln som ramlar i vattnet. Snäckorna som får bli dekoration på födelsedagspresenten. Vem som äter vilken glass. En bok att titta i om och om igen. Och just det, nallarnas vita hylla fick bli mall för 9-åringen som gick ner och snickrade.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajsa Lindström

  • Nalla och Björn firar jul

    Kajsa Lindström

    En mysig bilderbok om Nalla och Björn som firar jul. Utomhus singlar stora snöflingor genom luften men inomhus håller Nalla och Björn som bäst på att förbereda sig inför julen. De klär granen och bakar mormors kanelkakor. På julafton äter Nalla oc...

Bloggat om Nalla och Björn åker till havet