Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2014-06-13
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
178 x 111 x 15 mm
Vikt
132 g
SAB
Fc.06
ISBN
9789150116755
Konsten att skriva en bästsäljare (pocket)

Konsten att skriva en bästsäljare

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-06-13
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  39
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  39
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina drömmar. Den där deckaridén eller halvfärdiga kärleksromanen i skrivbordslådan kan faktiskt bli en succé om den förvaltas väl!
Boken guidar läsaren från den första vaga bokidén till färdigt manus och utgivning. Stommen är intervjuer med kända författare (Jonas Jonasson, Karin Alvtegen, Jan Guillou, Katarina Mazetti, Henning Mankell, Denise Rudberg, m.fl.) förläggare och andra experter som delar med sig av sina erfarenheter.
Lina Wennersten har varit bokredaktör på Stockholm City och kulturreporter på Svenska Dagbladet.
Katarina Lagerwall har varit bokrecensent på Stockholm City och skriver bland annat för Dagens Nyheter och Språktidningen.

Som skrivarhandledning betraktad är Konsten att skriva en bästsäljare annars grundligare och just mer lättillgänglig än det mesta i den vägen. [] Boken bjuder också på underhållande intervjuer med slagfärdiga silverryggar. Sven Olov Karlsson, Expressen

Bra för nybörjaren, här är ingen fråga för konstig, och tonen är vänligt anspråkslös. Goda råd och varningar från en rad svenska författare, förläggare, forskare och andra i branschen. Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att skriva en bästsäljare
 2. +
 3. Så gör jag : konsten att skriva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så gör jag : konsten att skriva av Bodil Malmsten (kartonnage).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att skriva en bästsäljare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Många intressanta tips
  H M , 17 juli 2017

  Intressant läsning för den som funderar på att skriva en bok. Inget revolutionerande men kul tips och lagom underhållning. Gillade stycke/kapitelindelningen. Ett tips till alla blivande författare: det finns många podcasts (helt gratis) som ger samma typ av info.

 2. Bra om att skriva för att sälja
  Jempa, 8 juni 2015

  Det här är inte en manual för blivande bästsäljare, men nog så väl en genomgång av marknaden för författare idag. Bra skriven och intressant för alla som drömmer om att slå igenom!

 3. Förvånansvärt bra och givande
  Anna B, 13 oktober 2014

  När jag köpte den här tyckte jag att titeln var ganska svulstig och övermodig, men jag insåg snart att den här boken innehåller massor av otroligt värdefulla råd för den skrivande människan. Särskilt roligt är det att läsa alla citat från diverse kända författare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Dansa på deadline : uppskjutandets psykologi

  Alexander Rozental, Lina Wennersten

  Skjuta upp, prokrastinera, göra det i morgon... De allra flesta väntar gärna minst en dag med att ta tag i det som egentligen borde fixas direkt. Först när vi närmar oss sista minuten får vi upp tempot på ...

 • Dansa på deadline

  Lina Wennersten, Alexander Rozental

  De allra flesta väntar gärna minst en dag med att ta tag i det som egentligen borde fixas direkt. Först när vi närmar oss sista minuten får vi upp tempot på allvar och under sista femtedelen av den tid vi har på oss gör vi större delen av en viss ...