Inventering (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-10
Förlag
Alfabeta Bokförlag AB
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789150116809
Inventering (e-bok)

Inventering (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-10
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nina Faber har aldrig varit i takt med sin samtid. Trots att det fanns de som ansåg att hon borde fått Nordiska Rådets litteraturpris hade hennes sköra naturlyrik egentligen ingen chans mot 70-talets politiska diktning, 80-talets formexperiment eller 90-talets dubbla metadiktning. Härjad av motgångar och för mycket alkohol försvann hon från litteraturscenen.
Nu, efter tio år i Istanbul, är Nina Faber tillbaka med en ny diktsamling, Bosporen. Hon är känslig och nervös och när hon redan på första recensionsdag får ett antal sågningar samtidigt som bokhandeln där hon skulle ha haft ett författarframträdande drar sig ur, har hon fått nog. Det är Pay Back Time. Erlend Loe har skrivit en galet rolig och absurd berättelse om en poet som går bärsärkagång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inventering. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kort bok med många poänger
    Gabriella M, 21 januari 2020

    Den här boken har lite svårt att komma igång, men läs den första tredjedelen med tillförsikt; därefter tar den fart rejält. En riktigt kul romanidé; författaren plockar många poänger längs vägen. Särskilt förlagsvärlden beskrivs på ett verkligt underhållande sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Loe Erlend

  • Fvonk

    Loe Erlend

    Det har varit en tung tid för fvonk efter att det uppdagades att Gång- och motionsförbundet, där han jobbade, fuskade med antalet medlemmar för att få mer statligt stöd. Förbundet lades ned och fvonk borde egentligen söka nytt jobb, men mest går h...

Bloggat om Inventering