Äntligen fri? : barnen har flyttat - vem är jag nu? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-02-04
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150116816

Äntligen fri? : barnen har flyttat - vem är jag nu? E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-02-04
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
En gång mamma alltid mamma, men hur förhåller man sig till livet och föräldrarollen när barnen är vuxna och har flyttat?
När allt är som mest intensivt i livet som förälder kanske man fantiserar och längtar efter egen tid och allt man skulle kunna göra då. Men vad händer när barnen flyttat och man har all den där tiden? Infinner sig en härlig frihetskänsla eller överrumplas man av en känsla av tomhet? Vem är man när mammarollen förändras?

Det är frågor som författaren Helena Harrysson brottades med när den yngsta av hennes sex barn flyttade hemifrån.
I boken får vi förutom Helena Harryssons egna erfarenheter även ta del av andra kvinnors tankar om den förändringen och hur de hittade vidare i sina liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Harrysson

  • Våga vara vuxen

    Helena Harrysson

    Att bli förälder är en av de mest omvälvande händelserna i en människas liv. För vissa går det lätt men för många hopar sig frågor som: hur gör man, hur gör andra, duger jag? Det här är ingen manual om barns olika utvecklingsfaser, det är en bok o...

  • Släpp taget och håll i

    Helena Harrysson

    Just i barnens övergång mellan barn och vuxen behövs vi vuxna som allra mest. Paradoxen är att man både måste sätta gränser och släppa efter. Det är viktigt att man är närvarande och finns i närheten beredd men utan att tränga sig på. Och skillnad...