Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Astrid Sammils (del 2)
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2015-05-26
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Aschenbrenner, Dick (form)
Dimensioner
215 x 142 x 32 mm
Vikt
622 g
SAB
Hc
ISBN
9789150117301
Måltavla (inbunden)

Måltavla

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-05-26
210
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nominerad till Svenska deckarakademins pris!"Ska jag välja en aktuell, begåvad och fruktansvärt spännande samhällsskildrare bland dagens deckarförfattare så är det Ingrid Hedström.(...) Hon bubblar av uppslag och små, genomtänkta bisatser, med samma intelligenta, klarsynta blick som Dorothy Sayers hade på sin tid."
Lotta Olsson, DNAstrid Sammils är överhopad av arbete. Som protokollchef på UD är hon ansvarig för planeringen av statsbesök, både inkommande och utgående. Det innebär regelbunden kontakt med såväl kungahuset som statsrådsberedningen. Vid sidan av arbetet har hon en hel del som bekymrar henne. En väninna är spårlöst försvunnen efter att hennes man tagit sitt liv och själv får Astrid oroande hatmejl och utgör regelbundet måltavla på ett internetbaserat hatforum. Vad är det som triggar dessa mäns vrede? Och hur illavarslande är det att en av avsändarna tycks bo i den trakt i Dalarna där hennes älskade oas Sammilsgården ligger? En oas som förefaller än mer hotad när en ung rumän hittas död i trakten.
Måltavla är den andra fristående delen i serien om Astrid Sammils, som den här gången konfronteras med ett hat som har mer långtgående konsekvenser än hon någonsin kunnat ana. För vem är egentligen den yttersta måltavlan?
"Driver upp pulsen till oanade höjder."Ingalill Mosander, Aftonbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Måltavla
  2. +
  3. Bortfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortfall av Ingrid Hedström (inbunden).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Måltavla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Aktuellt ämne
    Gun Krantz, 2 augusti 2017

    Ingrid Hedström skriver flyhänt och övertygande om aktuella ämnen och så även i 'Måltavla'. Borde vara obligatorisk läsning för åklagare i hedersmål och mål med kvinnomisshandel och alla andra kränkningar av mänskliga rättigheter som kvinnor utsätts för av vissa testosteronstinna män.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Måltavla