Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Astrid Sammils (del 2)
Antal sidor
448
Inläsare
Karin Mannerström
Utgivningsdatum
2016-04-13
Förlag
Alfabeta
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
246 g
SAB
Hc
ISBN
9789150117837
Måltavla (pocket)

Måltavla

(53 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-04-13
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Måltavla Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nominerad till Deckarakademins pris bästa svenska kriminalroman 2015!

"Ska jag välja en aktuell, begåvad och fruktansvärt spännande samhällsskildrare bland dagens deckarförfattare så är det Ingrid Hedström.(...) Hon bubblar av uppslag och små, genomtänkta bisatser, med samma intelligenta, klarsynta blick som Dorothy Sayers hade på sin tid."
Lotta Olsson, DN
Astrid Sammils är överhopad av arbete. Som protokollchef på UD är hon ansvarig för planeringen av statsbesök, både inkommande och utgående. Det innebär regelbunden kontakt med såväl kungahuset som statsrådsberedningen. Vid sidan av arbetet har hon en hel del som bekymrar henne. En väninna är spårlöst försvunnen efter att hennes man tagit sitt liv och själv får Astrid oroande hatmejl och utgör regelbundet måltavla på ett internetbaserat hatforum. Vad är det som triggar dessa mäns vrede? Och hur illavarslande är det att en av avsändarna tycks bo i den trakt i Dalarna där hennes älskade oas Sammilsgården ligger? En oas som förefaller än mer hotad när en ung rumän hittas död i trakten.
Måltavla är den andra fristående delen i serien om Astrid Sammils, som den här gången konfronteras med ett hat som har mer långtgående konsekvenser än hon någonsin kunnat ana. För vem är egentligen den yttersta måltavlan?

"Det är så spännande och uppslukande att man bara inte kan sluta." Ingalill Mosander, Aftonbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Måltavla
 2. +
 3. Brandgata

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brandgata av Ingrid Hedström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Måltavla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en kvinnosaks bok!
  Kenth, 16 juni 2022

  Ingrid Hedström skriver både bra och tidvis spännande och med ett viktigt ämne som ledmotiv, det ökande våldet i samhället. Tycker dock att hon tyvärr fokuserar för mycket på zigenska tiggare i Sverige, vad kvinnorna har på sig och kvinnosaksfrågor.

 2. hyfsad thriller
  @bettan_bokprataren (Örebro), 10 september 2019

  Det här är en hyfsat bra thrillers som både har bra intrig och ett språk som flyter på, miljö- och personbeskrivningarna är målande och mycket beskrivande.
  Precis som i första boken så finns det två handlingar som utspelas parallellt och jag tycker att dessa fungerar mycket bättre i de här delarna än i första delen. Spännande och välskriven.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ingrid Hedström