Jakten på julen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2016-10-25
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Översättare
Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn
Originaltitel
A Boy Called Christmas
Illustratör/Fotograf
Chris Mould
Dimensioner
201 x 137 x 23 mm
Vikt
440 g
SAB
Hcg
ISBN
9789150117950

Jakten på julen

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-10-25

Slutsåld

Ett fartfyllt och varmt äventyr med magiska inslag.
Nikolas bor med sin pappa i de djupa finska skogarna. När kungen utlyser en belöning till den som kan bevisa att Alvernas by existerar antar Nikolas pappa utmaningen och ger sig av.
Kvar blir Nikolas med sin elaka faster. Till slut beslutar han sig för att leta reda på sin pappa. Det blir ett halsbrytande äventyr fullt av magi, fantasi och humor.
2015 utkom boken i Storbritannien och den blev genast en stor succé med över 30 000 exemplar sålda. Boken har hyllats av läsarna och beskrivits som en blivande klassiker.
Matt Haig är en bästsäljande och kritikerrosad brittisk författare som skriver för både barn och vuxna. Han har vunnit the Blue Peter Book Award, the Smarties Book Prize och har blivit nominerad tre gånger till the Carnegie Medal för sina böcker för barn och ungdomar.
Chris Mould är prisbelönad illustratör. Han älskar sitt arbete och vill helst illustrera den sortens böcker som han själv hade velat läsa som liten.
"Den mest tidlösa och oförglömliga julberättelse som publicerats på årtionden." Stephen Fry
"En strålande och vansinnigt rolig berättelse om hur det goda besegrar det onda, med exploderande huvuden, magiska krafter och en smula vemod." Daily Mail Online
"En fröjd - fylld av den värme och charm som borgar för att vissa barnböcker får ett långt, långt liv." Independent on Sunday
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jakten på julen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sjuk bok som inte passar barn alls
    Blublub123, 25 september 2018

    Vad är detta för sjuk bok? Förväntade mig inte alls någon sådant här skrivande för en barnbok som ska handla om något så mysigt som julen. I boken kan man läsa om misshandel, hot, kidnappning och dödande av barn osv. Denna boken passar ju inte barn alls. Absurt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Matt Haig