Bosse går till doktorn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-10-09
Förlag
Alfabeta Bokförlag AB
Illustratör/Fotograf
Åsa Karsin
ISBN
9789150118759
Bosse går till doktorn (e-bok)

Bosse går till doktorn E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-09
59
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Även små hundar måste gå till doktorn ibland. De ska vaccineras och få tänderna kollade och veterinären vill gärna lyssna på deras hjärtan, precis som en doktor. Bosse går till doktorn

är den tredje boken i Åsa Karsins humoristiska serie om hunden Bosse och hans matte Lea.

Både Bosse och Lea är lite pirriga när de kommer fram till veterinären. De har aldrig varit där förut. Det är lite pinsamt att Bosse biter veterinären, men annars går allt bra. Men när de kommer hem igen blir det panik.
Bosse bökar runt i soporna och råkar sätta ett kycklingben i halsen. Nu är det bråttom till veterinären igen! Hur ska det gå?

Böckerna om Bosse och Lea är lättlästa och roliga, och innehåller också fakta om hundar och hur de ska skötas. Texterna är korta och bilderna är många, med pratbubblor i versaler. Perfekt för den som nyss har börjat läsa och särskilt för den som är nyfiken på hundar! I serien ingår också Bosse flyttar in och Bosse börjar skolan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karsin Åsa

  • Bosse börjar skolan

    Karsin Åsa

    Åsa Karsins böcker om Bosse är läsning för alla som gillar hundar. Och för dem som letar efter en lättläst men ändå rolig bok, så att man får skratta lite. Böckerna innehåller mycket bild och pratbubblorna är skrivna i versaler. En lärorik och kul...