Under odjurspälsen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2019-11-07
Förlag
Alfabeta Bokförlag AB
ISBN
9789150118810
Under odjurspälsen (e-bok)

Under odjurspälsen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-07
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Joel och Signe har träffats på nätet, de chattar i timtal, berättar allt för varandra. Joel säger att Signe är speciell, att hon får honom att tänka och känna. Problemet är bara att Joel tror att han chattar med Frida i Karlstad och inte Signe i parallellklassen, henne som han vanligtvis inte ägnar en blick. Snart ska Signe berätta allt och då kommer Joel att förstå, och älska henne för den hon är. Men det blir inte riktigt som Signe tänkt sig. För sen dyker Manga-Magnus upp. Som är helt igenom fel. Som är konstig, mager och älskar fantasy. Men som ändå får det att pirra i hela Signes kropp.

Under odjurspälsen är en på samma gång humoristisk och mångbottnad ungdomsroman om kärlek, förvecklingar och vem man är och vill vara.

Klara Krantz debuterade 2013 med den hyllade ungdomsromanen Ge mig arsenik. Hon jobbar på bibliotek och frilansar som skrivpedagog och trädgårdsmästare.

"En helt underbar bok"
Yukiko Duke, Gomorron Sverige

"Den är så himla bra! Den är så EXTREMT modig!"
Bladen brinner podcast

"En av årets absolut bästa ungdomsböcker är Klara Krantz Under odjurspälsen. Känslig, sorglig, kärleksfull. Helt jävla magnifik!"
Magnus Utvik, Vi läser

"Så otroligt befriande med en författare som inkännande och ärligt sätter ord på pirret och musten som dunkar inom en femtonårig tjej."
Pia Huss, Dagens Nyheter

"Det är vackert, mitt i allt det sorgliga och sköra. Klara Krantz mejslar varligt fram en dov klangbotten av existentiell ångest och ensamhet som berör."
Maria Nyström, UNT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Krantz Klara

  • Ge mig arsenik

    Krantz Klara

    Femtonåriga Elisabeth åker in till city för att köpa en ny dagbok. När hon kommer hem till förorten Säby sent på eftermiddagen har hon sett Håkan Hellström spela, snott världens snyggaste skrivbok och bytt namn till Elsa. Upprymd av sitt stadsbesö...