Bli en zombieöverlevnadsexpert (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2019-05-02
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Elin Jonsson
Dimensioner
212 x 148 x 12 mm
Vikt
268 g
SAB
Rbo
ISBN
9789150120639
Bli en zombieöverlevnadsexpert (inbunden)

Bli en zombieöverlevnadsexpert

Inbunden Svenska, 2019-05-02
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Att förbereda sig på att zombierna kommer kan ju verka onödigt eftersom det inte finns zombier. Men zombieserier, filmer och böcker handlar ofta om olika slags kriser, kaos och katastrofer. Om du är förberedd på en zombieattack, då är du förberedd på att överleva det mesta: strömavbrott, bränder, olyckor och naturkatastrofer. Genom att tänka på att något skulle kunna hända, så blir vi bättre förberedda. Det kallas mental förberedelse och är en väldigt viktig del i att vara förberedd - inte rädd.

Boken är full av tips för att vara förberedd både inomhus och utomhus. Här finns lekar, praktiska övningar och minnesregler för att minnas vad det var man skulle komma ihåg. Till exempel en grundregel: STOP = Stanna, Tänk, Observera, Planera. Det viktigaste människan har i ett krisläge är inte olika prylar, utan hjärnan! Dessutom finns här en del fakta om zombier. För även om zombier inte finns på riktigt så kan det göra förberedelserna roligare och mindre skrämmande.

Herman Geijer är zombieöverlevnadsexpert och har skrivit flera böcker om zombier och överlevnad. Han håller även överlevnadskurser runt om i landet. Dessutom var han lyssnarnas sommarvärd 2015 i Sommar i P1.

Claes Tovetjärn är före detta yrkesmilitär som läst psykologi och som arbetar med att utbilda barn och vuxna att överleva svåra situationer.

Elin Jonsson tecknar för flera tidningar och var den första kvinna som fick rita ett Fantomen-omslag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli en zombieöverlevnadsexpert
  2. +
  3. Handbok för Superhjältar : rollspelet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för Superhjältar : rollspelet av Elias Våhlund, Daniel Lehto, Agnes Våhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Bli en zombieöverlevnadsexpert