Mycket att göra hela tiden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2019-08-28
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Eva Lindström
Dimensioner
215 x 205 x 10 mm
Vikt
265 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789150120653
Mycket att göra hela tiden (inbunden)

Mycket att göra hela tiden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-08-28
123
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En flicka vaknar. Hon går upp och väcker de tre hundarna. De springer ut, leker, hoppar, trasslar in sig, rymmer, gömmer sig, blir upphittade och svävar lyckliga iväg högt över landskapet. Det är mycket att göra hela dagen.

Eva Lindström har återigen skapat en underfundig och humoristisk berättelse.

Eva Lindström har gjort en lång rad hyllade bilderböcker och är en inspiration och förebild för många bilderboksskapare. Hon har tilldelats många priser, bland annat Augustpriset och Snöbollen (senast för Kom hem Laila 2018).

"Färger och former i förening ger en dynamisk upplevelse som förpackats i konstnärlig layout och förnämligt tryck. Med till synes små medel skapar Eva Lindström ett sällsynt mångbottnat sammanhang i en egensinnig rytm som ingen annan kan. Och visar igen att hon är ett geni inom området. Boken kan upplevas hur många gånger som helst av hur många som helst." Helhetsbetyg: 5. Jan Hansson, BTJ-häftet

"Mycket att titta på och utforska. En väldigt fin bok!"
SystrarnaBöcker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mycket att göra hela tiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Enkel bok där bilderna talar

    Detta är en mysig bok med endast ett par färger som används. Det behövs inte så mycket text då illustrationerna talar. Toppenbok för den som precis lärt sig läsa men också en fin bok att bara samtala om med det yngre barnet. Vi gillade den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Lindström