Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2023-03-03
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Fabian Göranson
Dimensioner
217 x 161 x 12 mm
Vikt
310 g
SAB
uBa
ISBN
9789150122350

Barnens rekordbok

Inbunden,  Svenska, 2023-03-03
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nästan alla barn har en rekordperiod. Vem är först, vem är störst, vem är snabbast? Och så de vildare rekorden: Vem har ätit upp ett flygplan eller lyft mest med skägget? . I Barnens rekordbok är det bara unga människor som visar sig på styva linan. Här finns rekord som den yngsta författaren, det snabbaste barnet och den yngsta överlevaren på Titanic och världens yngsta superhjältar. 13-åringen som löser Rubiks kub med fötterna får också vara med. Och världens yngste bankrånare och pirat. Och så självklart han som har haft fler sniglar på ansiktet än någon annan människa.

Andreas Palmaer har skrivit ett trettiotal böcker för barn och unga, bland annat Sant eller falskt, och en serie lättlästa faktaböcker om zombies, varulvar och grekiska gudar. Tillsammans med Bengt Fredrikson 21 sanna deckargåtor, Andra världskriget människorna mitt i striden och Saker som (nästan) ingen vet och Mera saker som (nästan) ingen vet. Andreas Palmaer pratar ofta om sina böcker på skolor och bibliotek.

Fabian Göranson är en svensk serieskapare, illustratör, förläggare, författare och översättare. Hans serier har bland annat publicerats i tidningarna Galago och Ordfront magasin. 2021 utkom hans första egna barnböcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnens rekordbok
  2. +
  3. Jordens mystiska försvinnanden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jordens mystiska försvinnanden av Jens Hansegård (inbunden).

Köp båda 2 för 231 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Palmaer