Bandet som inte får brista (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (366.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tornrummets hemlighet (del 2)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Louise Löwenberg
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132021

Bandet som inte får brista Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du någonsin drömt samma dröm flera nätter i rad? Har du haft en känsla av att det är någon annan som egentligen styr din dröm?

Mirjam är spårlöst försvunnen. Hennes bästa kompis Linda har lovat Mirjam att aldrig någonsin berätta för någon om de hemliga dagböcker som Mirjam hittade i ett lönnfack i sitt sovrum strax innan hon försvann. Dagböckerna är skrivna av Milan som också han är försvunnen, och handlar om drömlandet Kangar. För att hitta Mirjam måste Linda söka sig ut på samma vägar som hon. Vägar som leder Linda allt längre bort från den verklighet hon känner. Egendomliga och skrämmande saker börjar hända och snart verkar det som om någon är henne på spåren, någon som vill stoppa henne till varje pris.

Bandet som inte får brista är en gastkramande thriller med inslag av fantasy. Det är den andra, fristående delen (efter Tornrummets hemlighet) i en duo böcker om möjligheten att färdas i våra drömmar. (12-15 år)

"Janz har verkligen levandegjort drömmars förmåga att lindra och trösta och också gestaltat människor som försöker slå mynt av drömvärlden. Romanen är också en mycket fin skildring av hållbar, uppoffrande vänskap. Det här är en stor läsupplevelse!" Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Janz

  • Tornrummets hemlighet

    Niklas Janz

    I ett lönnfack i det hus familjen flyttat till hittar Mirjam tolv svarta skrivböcker. De är skrivna av Milan som tidigare bodde i huset och handlar om drömlandet Kangar. Till en början tycker Mirjam att det bara är en spännande läsning, men snart ...