Inte vatten värd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Louise Löwenberg
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132243
Inte vatten värd (ljudbok)

Inte vatten värd (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-27
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Edith kommer hem från Gotland med fruktansvärt dåligt samvete. Sigga stack från klassen under tipspromenaden utan att säga något. Ingen vet var hon är. Och det är Ediths fel.

Inte vatten värd är en mästerligt skriven tonårsroman om skuld, självkänsla och civilkurage under den sköra tiden mellan barndom och vuxenliv. Det är spännande, poetiskt, litterärt, underhållande och lättläst på samma gång.

Ulrika Lidbo är författare och journalist. Debutboken Decembergatans hungriga andar fick Slangbellan för bästa debut 2009 och vann även bokcirklar.se:s pris för bästa ungdomsbok.

"Boken är så perfekt i sitt format, berättelsen är nedtecknad på precis så många sidor som behövs - den känns varken för kort eller för lång. Texten är poetisk, luftig, lättläst och engagerande. Ämnet är angeläget och ständigt aktuellt och är relevant för både unga och vuxna läsare. Bättre ungdomsbok om detta ämne tror jag är mycket svår att göra. Bättre kan det inte bli." Bibblanbloggen.

"Om någon tänker på att göra en ungdomsfilm, varsågoda, detta kommer bli en kanonrulle om vänskap, svek och kärlek." Bloggen Världens bästa bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Lidbo