Iris Karlssons värsta sommar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (40.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Jakob Stefansson
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132250
Iris Karlssons värsta sommar (ljudbok)

Iris Karlssons värsta sommar Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rolig och fartfylld road movie! Iris Karlsson ser inte fram emot sitt sommarlov. Det ska firas tillsammans med farmor som har sorg. Men inte kunde hon ana att hon under denna sommar skulle få uppleva fler olämpligheter än de flesta hinner med på ett helt liv.

Elin Lindell är författare och illustratör. Hon är flitigt anlitad som illustratör i Kamratposten och DN junior. Iris Karlssons värsta sommar är Elin Lindells stilsäkra skönlitterära debut. Hon skrev den bok hon själv ville läsa när hon var 8-10 år.

"Iris Karlssons värsta sommar är verkligen en vild skapelse där alla delar samspelar intensivt. Lindells smått syrliga ton är förföriskt rolig och får varje händelse att bullra samtidigt som den emotionella gestaltningen är fint avstämd. [... ] det blir en väldigt spännande sommarskildring." Tidningen Kulturen.

"... korta, läsvänliga kapitel, smarta illustrationer och en för genren typisk humoristisk underton bjuder hon på en trevlig och underhållande berättelse, som inte heller saknar en mindre dos eftertänksam livskunskap. Med andra ord perfekt läsning för hängmattan och picknickfilten." Svenska Dagbladet.

"En fartfylld äventyrsbok som humoristiskt krossar fördomar och fångar vår tid och inte minst kärleken mellan farmor och barnbarn." Smålandsposten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Lindell