Under odjurspälsen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Rönnegård
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132489
Under odjurspälsen (ljudbok)

Under odjurspälsen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-27
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
EN AV ÅRTIONDETS BÄSTA BARN-/UNGDOMSBÖCKER ENLIGT VI LÄSER.

"Den är så himla bra! Den är så EXTREMT modig!" Bladen brinner podcast.

Joel och Signe har träffats på nätet, de chattar i timtal, berättar allt för varandra. Joel säger att Signe är speciell, att hon får honom att tänka och känna. Problemet är bara att Joel tror att han chattar med Frida i Karlstad och inte Signe i parallellklassen, henne som han vanligtvis inte ägnar en blick. Snart ska Signe berätta allt och då kommer Joel att förstå, och älska henne för den hon är. Men det blir inte riktigt som Signe tänkt sig. För sen dyker Manga-Magnus upp. Som är helt igenom fel. Som är konstig, mager och älskar fantasy. Men som ändå får det att pirra i hela Signes kropp.

"Under odjurspälsen" är en på samma gång humoristisk och mångbottnad ungdomsroman om kärlek, förvecklingar och vem man är och vill vara. Klara Krantz debuterade 2013 med den hyllade ungdomsromanen "Ge mig arsenik". Hon jobbar på bibliotek och frilansar som skrivpedagog och trädgårdsmästare.

"En helt underbar bok" Yukiko Duke, Gomorron Sverige.

"En av årets absolut bästa ungdomsböcker är Klara Krantz Under odjurspälsen. Känslig, sorglig, kärleksfull. Helt jävla magnifik!" Magnus Utvik, Vi läser.

"Så otroligt befriande med en författare som inkännande och ärligt sätter ord på pirret och musten som dunkar inom en femtonårig tjej." Pia Huss, Dagens Nyheter.

"Det är vackert, mitt i allt det sorgliga och sköra. Klara Krantz mejslar varligt fram en dov klangbotten av existentiell ångest och ensamhet som berör." Maria Nyström, UNT.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klara Krantz