Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2021-05-25
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150135749
Simon & Sophie (e-bok)

Simon & Sophie E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-05-25
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Simon och Sophie är två till ytan väldigt olika femtonåringar. Sophie är skolans snyggaste och coolaste tjej, alltid omgiven av beundrande kompisar, medan Simon tillhör klassens mindre populära som ständigt trackas av Sophie och hennes gäng. Under påsklovet är alla Sophies vänner bortresta och i brist på annat knackar hon på hos Simon som bor granne. Han blir inte glad över besöket - han hade faktiskt velat slippa henne nu när de är lediga. Men snart upptäcker Simon att Sophie är annorlunda än i plugget, och Sophie märker att hon kan snacka med Simon på ett annat sätt än med sina vanliga kompisar. En kväll berättar hon något för Simon som hon inte har vågat säga till någon annan tidigare. Det leder till att saker förändras mellan dem. Men hur ska det bli när skolan börjar igen?

Simon & Sophie är en ungdomsroman om kärlek, grupptryck och modet att stå för sina känslor, det är Emma Granholms debutbok.

"..vilken debut! Det här är verkligen ungdomslitteratur när den är som bäst. Nerikes Allehanda. »Emma Granholm har en fenomenal förmåga att göra vardagslängtan och kantigt tonårsumgänge precis så spännande som det är.« Dagens Nyheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Granholm